Advisory Board

Advisory Board består af branchespecifikke specialister, som giver KomDigital input og uvildig sparring ift. design af digitale kompetenceløft baseret på virksomhedernes behov.

Peter B. Lange

Peter B. Lange er Executive IT Architect i IBM og har mere end 30 års erfaring med digitalisering heraf flere år i udlandet. Peter arbejder især med kunstig intelligens og maskinlæring, men også mere generelt med nye forretningsformer muliggjort af digitalisering. Udover at arbejde med 2 af IBMs global top-50 kunder, er Peter professionsleder for IBMs ca. 600 IT-arkitekter i Norden. Han er derfor engageret i løbende læring, og hvordan man praktisk i hverdagen sikrer, at behov for nye kompetencer bliver identificeret, så de kan opdyrkes, udvikles og synliggøres i den løbende konkurrence om såvel talent som marked.

Lone Thrane

Lone Thrane er projektleder i Byg med unge alliancen, med ansvar for samarbejde med bygherrer og boligsociale indsatser. Hun har 10 års erfaring med udvikling af efteruddannelse til de udførende i byggebranchen, i samarbejde med virksomheder og videns institutioner. Lone har en baggrund som tømrer, og er uddannet Cand. Pæd. i Generel Pædagogik fra Aarhus Universitet.

Henrik Bang

Henrik er Area Manager hos Tehcnicon. Technicon forhandler mere end 300 robotteknologiske produkter og forhandler blandt andet MIR og Universal Robots. Henriks primære opgave er at binde Technicons brugervenlige løsninger sammen med sjællandske industrivirksomheders behov. Hvis behovet er der, kan en lokal systemintegrator sagtens kobles på.

Cem Arslan

Cem Arslan er Area Sales Manager hos REGUS

Kim Reeslev

Kim Reeslev er Country Manager Denmark & Baltic States hos KUKA. Som ansvarlig for det Danske og Baltiske marked for tyske KUKA AG, én af verdens førende producenter af industrielle robotter, har Kim Reeslev samlet en stor erfaring indenfor robotter og industriel automatisering af Industrien. Samlet set har Kim Reeslev arbejdet med robotter og industriel automatisering i mere end 20 år, heraf de sidste 12 år for KUKA AG. Kim Reeslev arbejder blandt andet aktivt med I 4.0 temaet sammen med store toneangivende Industri virksomheder i Danmark og danske Universiteter og er desuden formand for DIRA (Dansk Robot netværk).

Morten Hertzum

Morten Hertzum er professor i informationsvidenskab ved Københavns Universitet. Han forsker i, hvordan IT støtter og på anden måde påvirker menneskers aktiviteter.

Claus Samuelsen

Claus Samuelsen er Senior IT Specialist i IBM Hybrid Data Management. Claus har de seneste 10 år arbejdet i et pan-europæisk team med Big Data – Hadoop løsninger, data lakes og real-time analytics. Arbejder især gerne med ‘ustrukturerede‘ data og text analytics“.

Christian Gulløv

Christian Gulløv er direktør hos Electro Energy

Mathias Lund Schjøtz

Mathias Lund Schjøtz har de seneste år arbejdet indgående med læring og teknologi, herunder i særdeleshed med EdTech. Til daglig arbejder Mathias i Develop Talent med strategiudvikling og innovationsprojekter i det nordiske marked for strategisk HR, medarbejderudvikling, organisationsudvikling og livslang læring. Develop Talent er en læringsvirksomhed, som rådgiver om- og implementerer læringsløsninger og organisationsudvikling i mellemstore- og store virksomheder i Danmark og Norden. Mathias har ud over sit arbejde med læring en baggrund i mediebranchen, som iværksætter og chefredaktør for et netmediet Brain Food. Mathias er nuværende medstifter og bestyrelsesmedlem i Foreningen EdTech Denmark, som arbejder med læringsteknologi, uddannelse og arbejdsmarked på tværs af markedet, forskningen og det politiske niveau.

Harald Tokerød

Harald Tokerød er af de førende eksperter indenfor digital transformation. Han yder sparring for topledelser og rådgivning gennem hele transformationsprocessen. Gennem de sidste år har han hjulpet store virksomheder med deres digitale transformation. Harald er founder af Tokerød Plus, som udover rådgivning og sparring også har egen uddannelse i digital transformation.

Niels Bjørkøe

Niels Bjørkøe er Direktør for Development Excellence hos BEC

KomDigital projektet er afsluttet pr. 31/12-22. Hjemmesiden opdateres derfor ikke længere.