Hvordan kan arbejdet med kollaborative robotter optimeres?

Styrk videndeling og bliv bedre til at udnytte mulighederne med kollaborative robotter.

Kollaborative robotter kan arbejde sammen med mennesker og f.eks. udføre tunge løft eller overtage gentagne arbejdsfunktioner. De kan programmeres til mange forskellige typer arbejdsopgaver og behøver ikke være forbundet med komplekse IT-systemer. Derfor kan kollaborative robotter øge produktiviteten og forbedre arbejdsmiljøet i mindre produktionsvirksomheder.

Vil I gerne optimere videndeling og blive bedre til at udnytte de mange muligheder og funktioner med kollaborative robotter? Så er et forløb med Digital Sidemandsoplæring noget for jer!

Digital Sidemandsoplæring

I projektet KomDigital har vi fokus på, hvordan mindre og mellemstore virksomheder kan blive bedre til at dele viden om og udnytte kollaborative robotters muligheder. Med konceptet Digital Sidemandsoplæring fokuserer vi på, hvordan medarbejdere kan udvikle og dele deres ideer til brug af kollaborative robotter.

Design Thinking

Forløbet er inspireret af Design Thinking, hvor man arbejder systematisk og iterativt med at forstå problemer og udarbejde løsninger ud fra brugerens behov og viden. Man identificerer alternative strategier og løsninger, som man i udgangspunkt ikke overvejede.

Hvordan kan forløbet Digital Sidemandsoplæring hjælpe jeres virksomhed?
  • Direktør
    Hvis du er interesseret i at få dine medarbejdere til at samarbejde med kollaborativerobotter, så kan videobaseret Digital Sidemandsoplæring hjælpe dem med at lave deres egne oplæringsvideoer og dele deres viden med kollegaer.
  • Produktionsansvarlig/Daglig leder
    Digital Sidemandoplæring er nyttigt for virksomhedsstyringen og den daglige ledelse, da man kan anvende videoer som dokumentation.
  • Medarbejder
    Tidligere resultater har vist at Digital Sidemandsoplæring har hjulpet medarbejderne, når de har skulle videreformidle deres viden samt producere vejledningsvideoer til deres kollegaer.
SÅDAN BYGGES FORLØBET OP

Varighed af forløb: 3 måneder

Her kan du se og downloade vores brochure om Robotforløbet:

KomDigital – Kollaborative robotter brochure 2020