Nye digitale teknologier - Hvad og hvordan?

Få løftet jeres generelle viden om digitale teknologier og få skabt et fælles sprog
”Gennem KomDigital projektet har vi fået indsigt i den teknologi, der driver branchen. Aktionslæringen har hjulpet os til at sætte de begreber og metoder i spil, som vi har lært på kurserne. Det har givet værdi." ,
Bjarne Dyrberg
Chef for Marked og Uddannelsespolitik, Forsikringsakademiet

Få løftet jeres generelle viden om digitale teknologier og få skabt et fælles sprog. Det er et godt udgangspunkt for at styrke ledelsens og medarbejdernes deltagelse i arbejdet med at udvikle værdiskabende projekter.

Se videoen og hør mere om hvad Forsikringsakademiet har fået ud af deres KomDigital forløb.

Et praksis- og behovsnært forløb for ledelse og medarbejdere, som skaber værdi

I får den nyeste viden – realiteter og varm luft – inden for områder som Design Thinking, User Experience, AI, Data Science, Machine Learning, Big Data, IoT og Machine Learning.

  • Hvilken vej kan I gå?
  • Hvad er jeres næste skridt?
  • Hvordan kan I konkret arbejde med disse teknologier?
  • Hvad skal der til i ledelsen blandt medarbejderne og i jeres organisation for at få værdi ud af investeringer i digitale teknologier, produkter og forretningsmodeller i virksomheden?​

Vi leverer faglig viden på højeste niveau gennem vores kurser og workshops, hvor én eller flere specialister med mange års erfaring tager udgangspunkt i de deltagende virksomheders udfordringer og muligheder.

Forløbet kombinerer workshops og uvildig konkret sparring med førende eksperter på DTU. I får professionel hjælp til at gennemføre jeres digitaliseringsprojekt med støtte af forretnings- og teamudviklingskonsulenter.

AI

Artificial Intelligence

Hvad er muligt med kunstig intelligens (AI)?
Bliv klogere på AI, DATA Science og Machine Learning og opdag nye anvendelsesmuligheder!

UX

User Experience

Hvorfor arbejde med User Experience? Et godt design giver en god brugeroplevelse! Hvad er vigtigt at tænke ind i nyudviklingen og den løbende systemoptimering?

BC

Blockchain

Afmystificering af Blockchain. Få en konceptuel og ærlig introduktion til Blockchain.

PA

Predictive Analytics

Hvad kan man med Predictive Analytics, og hvilke overvejelser skal man gøre sig? Og hvordan hænger det sammen med AI og Machine Learning?

DS

Data Science

Få mere viden om værktøjer og teknikker til at behandle store mængder data.

CS

Cyber Security

Introduktion til centrale begreber indenfor privacy, trust og datasikkerhed.

Sådan er forløbet bygget op

Varighed af forløb: 3 måneder

Her kan du se og downloade vores brochure om forløbene:

KomDigital – brochure 2020

Hvad har de deltagende virksomheder sagt om KomDigital?

Hør fra virksomheder der allerede har gennemført et KomDigital Forløb

Kirsten Fog
Head of Department, Nordea Kredit
Johnny Noisen
Udviklingsdirekør, Nethire

”Gennem KomDigital projektet har vi fået et generelt kompetenceløft, der gør, at vi nu har en bedre forståelse for AI, Blockchain og UX - hvad vi kan bruge det til og hvilke faldgruber, der er. Vi har også fået input til at bruge vores data bedre og mere intelligent.”

Kirsten Fog

Head of Department, Nordea Kredit

"Vi troede, vi skulle i gang med AI, men efter mødet med KomDigital lærte vi, at de vigtigste prioriteter for os lige nu er at arbejde med UX og Predictive Analytics. Forløbet vil være med til at bære vores forretning i fremtiden.”

Johnny Noisen

Udviklingsdirektør, Nethire

“I sparringsrunderne udfordrede og provokerede forretningskonsulenten os til at gentænke os selv, vort syn på kunden i centrum og den proces, vi ønsker for den brede medarbejder og kundeinddragelse i udviklingen af Nordea Finans. Aktionslæringsværktøjet, som KomDigital specialisten underviste os i, vil vi anvende som del af vores værktøjer til at sikre en medarbejderinddragelse og udviklingen af vor organisation og kultur.”

Peter Stoklund Wacher

CFO, Nordea Finans

”De to afdelinger (IT og forretningsudvikling, red.) har fået en grundlæggende og fælles indsigt og forståelse for UX og Al og for metodikker, der skaber en god brugeroplevelse for kunden. Det vil helt sikkert i fremtiden betyde, at vi vil kunne udvikle produkter med brugeren i centrum.”

Jeppe Sigfusson

Head of Architecture & Technology, VP Securities