Nye digitale teknologier - Hvad og hvordan?

Høst værdien af øget digitalisering i din virksomhed i din virksomhed
 • Står din virksomhed på tærsklen til at arbejde målrettet med data og digitale teknologier?
 • Vil I gerne vide mere om, hvordan digitalisering skaber værdi?
 • Vil I lære mere om fx AI, Predictive Analytics, IoT, User Experience, Design Thinking, Datadrevet Innovation eller Blockchain og få hjælp til, hvordan kan I komme i gang med at arbejde med dem?
 • Eller er I allerede i gang med et at implementere digitale teknologier?
KomDigital tilbyder fleksible praksisnære forløb for ledelse og medarbejdere, der er tilpasset jeres virksomhed ift. indhold og form, og som skaber værdi.

Vi leverer faglig viden på højeste niveau gennem vores kurser og workshops, hvor én eller flere specialister med mange års erfaring tager udgangspunkt i de deltagende virksomheders udfordringer og muligheder.

Forløbet kombinerer workshops og uvildig konkret sparring med førende eksperter på DTU. I får professionel hjælp til at gennemføre jeres digitaliseringsprojekt med støtte af forretnings- og teamudviklingskonsulenter.

AI

Artificial Intelligence

Hvad er muligt med kunstig intelligens (AI)?
Bliv klogere på AI, DATA Science og Machine Learning og opdag nye anvendelsesmuligheder!

UX

User Experience

Hvorfor arbejde med User Experience? Et godt design giver en god brugeroplevelse! Hvad er vigtigt at tænke ind i nyudviklingen og den løbende systemoptimering?

BC

Blockchain

Afmystificering af Blockchain. Få en konceptuel og ærlig introduktion til Blockchain.

PA

Predictive Analytics

Hvad kan man med Predictive Analytics, og hvilke overvejelser skal man gøre sig? Og hvordan hænger det sammen med AI og Machine Learning?

DS

Data Science

Få mere viden om værktøjer og teknikker til at behandle store mængder data.

CS

Cyber Security

Introduktion til centrale begreber indenfor privacy, trust og datasikkerhed.

Sådan er forløbet bygget op

Varighed af forløb: 3 måneder

Det kan I få ud af det:
 • DET KAN I FÅ UD AF DET:

  • Trykprøvet din forretning i anvendelse af nye teknologier. Hvilken vej kan du gå? Hvad er dit næste skridt?
  • Større indsigt i hvad der skal til i ledelsen, blandt medarbejderne og i jeres organisation for at få værdi ud af investeringer i digitale teknologier, produkter og forretningsmodeller i virksomheden.
  • Nyeste viden – realiteter og varm luft – inden for områder som Design Thinking, User Experience, AI, Data Science, Machine Learning, Big Data.

  Her kan du se og downloade vores brochure om Data- og finansforløbene:

  KomDigital – Databrochure 2020

  KomDigital – Finansbrochure 2020

Hvad har de deltagende virksomheder sagt om KomDigital?

Hør historier fra virksomheder der allerede har gennemført et KomDigital Forløb

Kirsten Fog
Head of Department, Nordea Kredit
Johnny Noisen
Udviklingsdirekør, Nethire

”Gennem KomDigital projektet har vi fået et generelt kompetenceløft, der gør, at vi nu har en bedre forståelse for AI, Blockchain og UX - hvad vi kan bruge det til og hvilke faldgruber, der er. Vi har også fået input til at bruge vores data bedre og mere intelligent.”

Kirsten Fog

Head of Department, Nordea Kredit

"Vi troede, vi skulle i gang med AI, men efter mødet med KomDigital lærte vi, at de vigtigste prioriteter for os lige nu er at arbejde med UX og Predictive Analytics. Forløbet vil være med til at bære vores forretning i fremtiden.”

Johnny Noisen

Udviklingsdirektør, Nethire

“I sparringsrunderne udfordrede og provokerede forretningskonsulenten os til at gentænke os selv, vort syn på kunden i centrum og den proces, vi ønsker for den brede medarbejder og kundeinddragelse i udviklingen af Nordea Finans. Aktionslæringsværktøjet, som KomDigital specialisten underviste os i, vil vi anvende som del af vores værktøjer til at sikre en medarbejderinddragelse og udviklingen af vor organisation og kultur.”

Peter Stoklund Wacher

CFO, Nordea Finans

”De to afdelinger (IT og forretningsudvikling, red.) har fået en grundlæggende og fælles indsigt og forståelse for UX og Al og for metodikker, der skaber en god brugeroplevelse for kunden. Det vil helt sikkert i fremtiden betyde, at vi vil kunne udvikle produkter med brugeren i centrum.”

Jeppe Sigfusson

Head of Architecture & Technology, VP Securities