Alle forløb foregår pt. online grundet covid-lockdown
KomDigital er et bredt samarbejde mellem flere vidensinstitutioner og repræsentanter for arbejdsmarkedets tagere og givere. Vi deler en vision om styrke digital kompetenceudvikling og efteruddannelse, og vores kombinerede viden bidrager væsentligt til projektets succes.
”Med et arbejdsmarked der bevæger sig i en retning, hvor just in time kompetence er det helt afgørende, er det nødvendigt at vi videreudvikler vores uddannelses- og læringskoncepter. Det skal være mere agilt, virksomhedsnært, og det skal give umiddelbart mening i opgaveløsningen. PROSA ser allerede i dag, at udbuddet ikke tilstrækkeligt møder efterspørgslen blandt vores medlemmer, derfor er vi med i KomDigital – vi ønsker at bidrage til at skabe forandringen.”
Ledelseskonsulent, PROSA
"learnT DTU er med i KomDigital, fordi vi gerne vil være med til at udvikle fremtidens læring, der matcher danske SMV’ers behov. Vi tror på, at hvis vi kombinerer nøje udvalgt læringsteknologi, der giver mulighed for individuelt tilpasset læring, med udbytterige møder imellem mennesker, kan vi skabe det digitale kompetenceløft i virksomhederne, der er en forudsætning for, at vi sammen kan skabe det samfund, vi ønsker."
Professor and head of learnT, DTU Compute
"Livslang læring er ikke i sig selv noget nyt. At rammerne for livslang læring er nogle andre i dag end i går og vil være helt anderledes i fremtiden, er heller ikke noget nyt. Nyt er, at det er digitalisering der driver nye jobroller og muligheder. Danske virksomheder rammer lige nu Industri 4.0 og den digitale transformation med fuld kraft. Erhvervslivet i Greater Copenhagen kan og bør udnytte milliardpotentialet i den udvikling. IBM er teknologividens partner i KomDigital og støtter projektet med værdifuld teknologi-indsigt."
Afdelingsdirektør, CSR & University Relations Manager, IBM Danmark
"Vi er med i KomDigital for at bidrage til udviklingen af nye og effektive formater for digitale kompetenceløft blandt regionens SMV’er. Ikke mindst i finanssektoren er kompetencekravene som følge af digitaliseringen konstant stigende, og det stiller voksende krav til agil og state-of-the-art opkvalificering af de ansatte i sektoren."
Chefkonsulent, Finanssektorens Arbejdsgiverforening